mestermerke

Ansvarsrett logo hvit liten

larlingbedrift

Tjenester

mesterhus logo

Byggmester Geir Morten Olsen AS er en byggmesterbedrift som bygger og rehabiliterer hus og hytter i Østfold og nærliggende områder. Vi har lang erfaring fra byggebransjen og tilbyr det meste av tjenester innen tømrer- og snekkeryrkene.


Firmaet ble stiftet i 2003. I løpet av de årene vi har eksistert, har vi utviklet et tett og godt samarbeid med bedrifter som driver innen grunnarbeider, elektro, rør, mur og blikk. Dette gjør at vi kan tilby deg som kunde et komplett produkt hvor vi tar oss av så store deler av prosessen som du vil. Vi kan gjøre alt fra å ta oss av byggesøknader til prosjektering, tegning, i tillegg til å stå for hele byggeprosessen. Når du har bestemt deg for hva du vil ha, trenger du derfor ikke gjøre noe mer enn å ta imot nøkkelen når bygget står ferdig.


Vi er for tiden 15 ansatte som jobber for å yte en så god service overfor våre kunder som mulig. Med en blanding av erfarne mennesker med lang fartstid i bransjen og lærlinger har vi en bred kompetanse som gjør at vi kan tilby deg akkurat det du vil ha.

 

Som medlem av Mesterhus har våre kunder tilgang på Norges sprekeste huskatalog.

Og – finner du ikke noe du liker i katalogen, tegner vi det for deg!

Mye av virksomheten vår foregår på Hvaler, hvor vi setter opp hytter. Vi har satt opp flere hytter på Hvalerøyene, og mange av disse har vært på de østre øyene som ikke har veiforbindelse. Under disse prosessene har vi byggetopp en unik kompetanse på å sette opp bygg under vanskelige forhold, som ved og i vann, og på svaberg. Vi har maskiner,utstyr og kunnskap som gjør oss spesielt konkurransedyktige på denne type oppdrag.


Ta kontakt for en uforpliktende prat om ditt prosjekt

Dette er noen av de tjenestene vi tilbyr:

  • Nybygg
  • Tilbygg
  • Rehabilitering
  • Restaurering
  • Bygningsvern
  • Prosjektering
  • Vedlikehold
  • Tegninger/byggesøknader

mesterAnsvarsrett logo rgb storlarlingbedrift transparent1